Новини
70 години от основаването си отбеляза Детска градина №1 „Андончо Черковски“
31.05.2019
70 години от основаването си отбеляза Детска градина №1 „Андончо Черковски“ . Мероприятието се проведе на 30 май 2019 г. от 17:00 ч. в Общински център за култура „Н. Воденичаров“. Концертът беше под надслов „Моето кътче от рая“. 
Официален гост на събитието беше Д-р Теньо Тенев – Кмет на Община Раднево. Той поздрави всички бивши и настоящи учители за всеотдайността и професионализма, с които възпитават своите възпитаници, а на малчуганите пожела здраве и щастливо детство.
„Вече 70 години Вие приютявате във вашето кътче от рая най-ценното за всички – нашите деца, като ги дарявате със спокойствие и любов. Уважаеми учители, желая Ви много здраве, букет от усмихнати детски личица, творчески пориви и професионални успехи! Имайте вяра в утрешния ден и с увереност изпълнявайте отговорната си мисия. А на Вас скъпи деца, от сърце желая много здраве! Нека дните Ви бъдат изпъстрени с всички цветове на дъгата, нека никога не свършват вълшебствата от детството, сбъдвайте мечтите си и се радвайте на верни приятели! “ – каза Кметът. 
Вълшебната атмосфера успя да трогне и вдъхнови малки и големи, а концертната зала се изпълни с музика, песни, танци, пъстри цветове и щастливи усмивки.
Избори за членове на Европейски парламент от Република България - 2019 г.
Портал за отворени данни на Република България
/assets/Sanirane/Logo_EEJ.jpg