Новини
На 12 май 2019 г. на Стадион "Миньор" се проведе приятелски турнир по футбол
12.05.2019
Приятелски турнир по футбол организира Детския футболен клуб „Олимпия” гр. Стара Загора, който се проведе на 12 май в Раднево.
Надпреварата бе открита от Д-р Теньо Тенев – Кмет на Община Раднево, който пожела успех на малките футболисти. 
В състезанието се включиха възпитаниците на ФК „Олимпия”, родени 2008/2009 и 2010/2011-а, които тренират в Стара Загора и Раднево, както и гостите от „Тракиец” гр. Нова Загора. 
Децата направиха страхотно шоу и показаха уникален спортен дух и непримиримост, което беше оценено подобаващо от зрителите. Получи се един страхотен празник, на който малчуганите се забавляваха, а победители нямаше. Връчени бяха само грамоти на най-добрите играчи, както и за спортменско съдийство на реферите Динко Димитров и Даниел Стоилов. Грамоти бяха раздадени за най-добър вратар, защитник, халф, голмайстор и за феърплей, а медали получиха всички деца. 
Наградите връчиха Паоло Драголов и Иван Пенчев от „Олимпия”.
Те отправиха своите благодарности към Общинското ръководство за подкрепата при организацията на мероприятието. 
„Спортът калява, футболът също. Загубите не бива да ви притесняват, ставайте все по-добри и дай Боже след време от вас да излезе следващият Роналдо, Меси, или който и да е друг добър футболист”, заяви градоначалникът при закриването на турнира.
Избори за членове на Европейски парламент от Република България - 2019 г.
Портал за отворени данни на Република България
/assets/Sanirane/Logo_EEJ.jpg