Новини
Поздравителен адрес от Д-р Теньо Тенев - Кмет на Община Раднево по повод 3 март - Националния празник на Република България
03.03.2019

Уважаеми съграждани, 
Позволете ми от името на ръководството на Община Раднево и лично от свое име, да Ви поздравя по повод 3-ти март – Националния празник на Република България и 141 годишнина от Освобождението на България от турско робство! 
На този велик за българската история ден, можем гордо да развеем българския трибагреник и да си припомним, че нашата свобода не е подарена, а извоювана благодарение на поколения българи, революционери, просветители и будители, на хиляди знайни и незнайни герои. Трети март 1878 година бележи новото възкресение на българския народ, който в продължение на пет века е лишен от държавност и собствен път за развитие.
Нека помним и се гордеем със своята история, с богатото си културно-историческо наследство. Наш дълг е да съхраним този дух и порив за свобода, за да го предадем на бъдещите поколения.
Дълбок поклон пред геройския подвиг на борците за свобода, които със своята саможертва, с храбър и непреклонен дух, извоюваха свободата ни! Нека помним, нека бъдем единни и носим в сърцата си гордия български дух!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Д-Р ТЕНЬО ТЕНЕВ 
КМЕТ НА ОБЩИНА РАДНЕВО

Избори за членове на Европейски парламент от Република България - 2019 г.
Портал за отворени данни на Република България
/assets/Sanirane/Logo_EEJ.jpg