Новини
Откриване на обновената сграда на СУ "Гео Милев" гр. Раднево
07.11.2018
Днес тържествено беше открита обновената сграда на СУ „Гео Милев“ гр. Раднево, както и изцяло декорираните класни стаи. Официални гости на мероприятието бяха основателите на фондация „ЛайтСорс“ - г-жа Албена Спърлинг и г-н Артър Спърлинг, Д-р Теньо Тенев – Кмет на Община Раднево, инж. Димитър Желев – Зам.-кмет на Община Раднево, г-н Светослав Маринов – Зам.-кмет на Община Раднево, Д-р Румен Йовчев – Председател на ОбС - Раднево, общински съветници и други.
След реализирането на проекта училището се превърна в уютна и спокойна за децата среда.
Целта на проекта "Обичам моето училище" е да подкрепя образованието, да подобрява и предоставя уютна и релаксираща учебна среда в училищата, да увеличи творческия потенциал и осведомеността на децата под 18-годишна възраст чрез учебно декориране.
Първият етаж на СУ „Гео Милев“ представя българската маслодайна роза и розовата долина. На втория етаж има овощни дървета в разцвет, на третия етаж - български цветя и билки. Четвъртият етаж изобразява различните видове дървета, а на петият българските планини.
Във всяка класна стая има фотографски тапет, представящ вдъхновяващи цитати и образователни факти.
Класните стаи на първия и втория етаж изобразяват приказни герои.
Третият, четвъртият и петият етаж са проектирани с фото тапети, представящи факти от конкретния предмет, изучаван във всяка класна стая.
Фоайетата на училището са изцяло обновени и съобразени с учебния предмет на всеки етаж. Има салони за ученици с маси, столове, дивани и пейки. На разположение на учениците са цветни и билкови градини.
Избори за членове на Европейски парламент от Република България - 2019 г.
Портал за отворени данни на Република България
/assets/Sanirane/Logo_EEJ.jpg