Новини
Турнир по карате за национална купа "Раднево"
06.10.2018
Днес на Спортна база "Миньор" се проведе Турнир по карате за национална купа "Раднево", която е квалификация за националния отбор на кадетите и кадетките, като първите двама ще участват на европейско първенство. Надпреварата се организира от Спортен клуб "Будокай", с финансовата подкрепа на община Раднево. 
В 13:00 ч. г-н Светослав Маринов - Зам.-кмет на община Раднево официално откри събитието. След което стартираха срещите. 
От 18:00 ч. се проведе официалното награждаване, на което Д-р Теньо Тенев - Кмет на община Раднево, лично връчи наградите на отличилите се. Той пожела на състезателите да продължават да показвата най-доброто от себе си и да не спират да вървят по стъпките на легендите, защото спортът дава самочувствие, сила и воля за победа. 
Участие в турнира взеха над 200 души от цялата страна, които бяха разпределени в три възрастови групи - до 10, до 12 и до 14 годишна възраст. Имаше отбори от Пазарджик, Бургас, Пловдив, Асеновград, Рудозем, Хасково, София, Несебър, Нови пазар, Перущица, Гоце Делчев, Варна, Обзор, Ловеч и други. Естествено домакините от Раднево - Спортен клуб "Будокай" с треньор Йордан Танев. 
Гости от ръководството на федерацията бяха: шихан Георги Попов - технически директор на Федерация българско карате шинкиокушин, сенсей Христо Терзиев - член на Спортно-техническата комисия във федерацията и сенсей Петко Чирпанлиев - член на УС. 
Йордан Танев - треньор на СК "Будокай" връчи благодарствен плакет от името на федерацията на Д-р Теньо Тенев - Кмет на община Раднево в знак на благодарност за помощта, която указва при организирането на такива мероприятия. 
След успешното приключване на състезанието, градоначалникът разряза тортата за малките бойци.
Избори за членове на Европейски парламент от Република България - 2019 г.
Портал за отворени данни на Република България
/assets/Sanirane/Logo_EEJ.jpg