Новини
Турнир по карате за национална купа "Раднево"
06.10.2018
Днес на Спортна база "Миньор" се проведе Турнир по карате за национална купа "Раднево", която е квалификация за националния отбор на кадетите и кадетките, като първите двама ще участват на европейско първенство. Надпреварата се организира от Спортен клуб "Будокай", с финансовата подкрепа на община Раднево. 
В 13:00 ч. г-н Светослав Маринов - Зам.-кмет на община Раднево официално откри събитието. След което стартираха срещите. 
От 18:00 ч. се проведе официалното награждаване, на което Д-р Теньо Тенев - Кмет на община Раднево, лично връчи наградите на отличилите се. Той пожела на състезателите да продължават да показвата най-доброто от себе си и да не спират да вървят по стъпките на легендите, защото спортът дава самочувствие, сила и воля за победа. 
Участие в турнира взеха над 200 души от цялата страна, които бяха разпределени в три възрастови групи - до 10, до 12 и до 14 годишна възраст. Имаше отбори от Пазарджик, Бургас, Пловдив, Асеновград, Рудозем, Хасково, София, Несебър, Нови пазар, Перущица, Гоце Делчев, Варна, Обзор, Ловеч и други. Естествено домакините от Раднево - Спортен клуб "Будокай" с треньор Йордан Танев. 
Гости от ръководството на федерацията бяха: шихан Георги Попов - технически директор на Федерация българско карате шинкиокушин, сенсей Христо Терзиев - член на Спортно-техническата комисия във федерацията и сенсей Петко Чирпанлиев - член на УС. 
Йордан Танев - треньор на СК "Будокай" връчи благодарствен плакет от името на федерацията на Д-р Теньо Тенев - Кмет на община Раднево в знак на благодарност за помощта, която указва при организирането на такива мероприятия. 
След успешното приключване на състезанието, градоначалникът разряза тортата за малките бойци.
Избори за Народни представители - на 26.03.2017г.
Портал за отворени данни на Република България
/assets/Sanirane/Logo_EEJ.jpg