Новини
Честване на 7-ми септември - Деня на Раднево
07.09.2018
Днес честваме петдесет и четвъртата годишнина от обявяването на Раднево за град! Празник, превърнал се през годините в символ на общия ни дух и желанието за единство, за утвърждаване на авторитета и просперитета на нашия град.
Официални гости на събитието бяха инж. Андон Андонов – Изпълнителен директор на „Мини Марица-изток“ ЕАД и г-жа Гергана Микова – Областен управител на област Стара Загора.
Знаменна група, водена от Д-р Теньо Тенев - Кмет на Община Раднево и Д-р Румен Йовчев - Председател на Общински съвет Раднево издигна знамето на град Раднево, под съпровода на химна на града.
Удостоен с почетния знак на общината, за дългогодишен принос в развитието и благоустрояването на Община Раднево е Комплексът „Мини Марица - изток“ ЕАД.
На този тържествен ден, Д-р Тенев поздрави жителите на града и им пожела крепко здраве, професионални и лични успехи, увереност за да мечтаят и упоритост, за да постигат мечтите си!
Тържествената програма продължи с участието на талантливите деца от школите при Общински център за култура "Н. Воденичаров".
Бъдете горди със своя град - град с богата култура и традиции!
Избори за членове на Европейски парламент от Република България - 2019 г.
Портал за отворени данни на Република България
/assets/Sanirane/Logo_EEJ.jpg