Новини
Отчет 2017 на Д-р Теньо Тенев - Кмет на Община Раднево и Концерт - спектакъл "България възкръснала и преродена" посветен на 140 години от освобождението на България
02.03.2018
На 1 март 2018 г. в пълният салон на ОбЦК "Н. Воденичаров"  Д-р Теньо Тенев - Кмет на Община Раднево, представи отчета си за 2017 г. С мултимедиен филм бяха излъчени кадри на много от дейностите, извършени през 2017 г. Безспорно водещите сред тях бяха новоизградената пречиствателна станция за отпадни води, откритата детска и спортна площадка в кв. "Гледачевски", ремонт и асфалтиране на улици и предблокови пространства в града, ремонт на централна градска част, ремонти на много общински сгради, ремонти в училища и детски градини, санирани жилищни сгради, реализирани проекти по Национална кампания "За чиста околна среда - 2017 г.", инициативи и мероприятия от културния календар на Община Раднево и много други.
Д-р Тенев честити в аванс 3-ти март - Националния празник на Република България, както и 1-ви март - Деня на самодееца. След което на публиката беше представен Концерт-спектакъл "България възкръснала и преродена", посветен на 140 години от Освобождението на България от турско владичество.
Избори за Народни представители - на 26.03.2017г.
Портал за отворени данни на Република България
/assets/Sanirane/Logo_EEJ.jpg